Διαβάστε τα Νέα που αφορούν στις εγκαταστάσεις μας

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αθλητή του συλλόγου πετοσφαίρισης ανδρών ΕΑΛ, που δραστηριοποιείται στο Κλειστό Νεάπολης, η Υπηρεσία τηρώντας πιστά το πρωτόκολλο των οδηγιών για διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό, προέβη άμεσα σε απολύμανση της εγκατάστασης. Έχοντας υπόψη και την αποχή των αθλητών του συλλόγου από κάθε προπονητική ή αγωνιστική δραστηριότητα για όσο διάστημα χρειαστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, η λειτουργία της εγκατάστασης, θα συνεχιστεί κανονικά για τους υπόλοιπους συλλόγους που τη χρησιμοποιούν.
Επισημαίνουμε όμως την αυξημένη ανάγκη λόγω της επιβάρυνσης του ιϊκού φορτίου στην πόλη μας, οι υγειονομικοί υπεύθυνοι των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Λάρισας, να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή για τη σχολαστική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους.

pin

Τελευταία Νέα

eakl

Το ΕΑΚ Λαρισας διαχειρίζεται και συντηρεί Αθλητικούς χώρους της πόλης, προάγοντας τον αθλητισμό και προσφέροντας διεξόδους στη νεολαία μας και ανεπανάληπτες χαρές και συγκινήσεις σε όλους μας.

 Copyright © 2016-17 ΕΑΚΛ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed & Built by Entropia. Powered by Cherry Plus.